N. Đurović

Pevačica Dara Bubamara navodno je ostala bez tezge u Nišu nakon što se posvađala s gazdom lokala kom je navodno za sat i po vremena pevanja tražila čak 8.000 evra.

Naime, Dara je navodno imala dogovor s vlasnikom kluba da peva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vreme nastupa, zbog čega je došlo do konflikta.

Novosađanka je posle kraćeg ubeđivanja navodno otkazala nastup u Nišu, ali se zbog toga nije previše potresla jer već ima mnogo ugovorenih tezgi.

– Dara preko cele godine radi punom parom, a nastup u Nišu bio je samo jedan u nizu. Ona se pre tri nedelje čula sa vlasnikom objekta, ugovorili su cenu od 8.000 evra, a podrazumevalo se da peva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi pre Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku.

– Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da peva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati – priča izvor blizak Bubamari, prenosi Republika.

Pevačica i vlasnik kluba počeli su navodno da se vređaju.

– Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: “Što se mene tiče, ne moram da pevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili”. Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu – završava sagovornik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here