EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Fenerbahče nije u nekoj bajnoj poziciji ove sezone u Evroligi, a so na ranu je predstavljala povreda Nanda de Koloa u utakmici 17. kola protiv Asvela. Francuski košarkaš je u domovini doživeo povredu zbog koje je morao na operaciju i zbog čega će pauzirati više nedelja.

Dobra vest za trenera turskog velikana, Aleksandra Sašu Đorđevića jeste da je operacija protekla u najboljem mogućem redu, pa košarkašu koji u ovoj sezoni ima 12,1 poen u proseku po meču uz 2,2 skoka i četiri asistencije sada sledi period mirovanja.

Ni on, pa ni klub nisu naveli kada bi tačno mogao da usledi povratak na teren, a De Kolo se povodom svega oglasio na društvenim mrežama.

– Operacija je prošla dobro. Hvala doktoru Gereliju, njegovom timu i mom klubu – napisao je košarkaš uz fotogafiju bolničkog oporavka.

Izvesno je da Nando neće biti na ispomoći za mečeve sa Realom i Zvezdom 29. decembra, odnosno 2. januara, a ostaje pitanje da li bi mogao da se oporavi za susret sa Olimpijakosom koji je programu tek 11. januara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here