EPA-EFE
Robert De Niro

Glumac Robert de Niro rekao je da nikad ne bi glumio bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, jer, kako je poručio, “ne vidi ništa dobro u njemu”.

– Suština narednih izbora je Bajden protiv Trampa. Da li želimo da budemo u svetu u kojem se živi i uživa, ili u noćnoj mori. Glas za Trampa je glas za noćnu moru, glas za Bajdena je povratak u normalu – rekao je De Niro, preneo je “Gardijan”.

De Niro je kazao da ne želi da se oseća onako kako se osećao posle izbora 2016. godine, kada, kako je glumac ocenio, „nije mogao da veruje šta se desilo“.

– Taj tip je totalni monstrum. Nikad ga ne bih glumio jer ne vidim ništa dobro u njemu. Ama baš ništa. U njemu nema ničeg iskupljivog – tvrdi De Niro.

De Niro je često kritikovao Trampa, pa je tako i tokom dodele Gotam nagrada u decembru govorio protiv njega.

– Bivši predsednik nas je slagao više od 30.000 puta dok je bio predsednik i nastaviće tim tempom u osvetničkoj kampanji – rekao je tada De Niro.

Tramp je odgovorio De Niru, nazvavši ga „totalnim luzerom“ čiji su glumački talenti „znatno smanjeni“.

2 COMMENTS

  1. Tužno je, nažalost, kad se čovek iz umetnosti opredeljuje za neku političku opciju ili političku figuru, kad se iz iskustva zna da su kroz istoriju sve ideologije iz prošlosti, nakon kraćih oduševljena širokih masa njima, po pravilu proglašavane zločinačkim a njihovi akteri stavljani na stub srama. Robert de Niro bi trebalo da ima tu snagu autonomne ličnosti da ne daje svoj glas nekakvoj političkoj personi zbog koje će u budućnosti zažaliti.Ako nismo u stanju nešto da promenimo ostanimo bar uzdržani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here