Deca oduševila roditelje

0

Na početku su svi otpevali "Zimu". Usledio je igrokaz 'Deda Mraz" u kome su učestvovali svi učenici koji su pobrali gromke aplauze. Vladimir Miletić je glumio Deda Mraza. Čuli smo i sjajnu Tamaru Veselić, Dijanu Dimić, Aleksandru Dišić i Marka Milkovića.

Danijel Dimić je kazivao pesmicu "Prvi sneg". Publici su se dopali i stihovi ,"Cmoknuću te" koje je recitovala Dijana Dimić. I Aleksandra Dišić je kazivala stihove o Deda Mrazu. Vredna učenica Tamara Veselić je sve i nasmejala, jer je poželela da joj Deda Mraz donese brata ili sestru. Julija Milković želi da joj se mati uvek rano sa posla vrati, a Marko Milković je imao žarku želju da svom deki izleči reumu i da sa njim šeta po parku.

Vredni Vladimir Miletić, kao Deda Mraz, poželeo je da i njemu deca ispune želju i da mu otpevaju jednu od najlepših novogodišnjih pesmica "Zvončići".

Naravno da su i deca ispunila želju Deda Mrazu. Julija Milković je svima čestitala Novu godinu u ime svih učenika Dopunske škole i njihove učiteljice Srbislave Knežević. Na kraju je stigao i pravi Deda Mraz koji je svoj prisutnoj dečici podelio paketiće.

Poziv učiteljice

Učiteljica Srbislava Knežević je poželela da više dece dolazi u srpsku školu. I ovom prilikom ih sve poziva da dođu u Schontal Schul, (Bildstr. 10 u Altštetenu) svakog ponedeljka od 18 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here