Dečak spasao roditelje od pljačkaša

0

 

Mali Karlos u policijskoj stanici prilikom dodele priznanja 

 

 

Dečak je pozvao policiju usred pljačke, i tako spasao porodicu kojoj su pretili naoružani napadači. Za prisebnost, koju u takvim situacijama nemaju ni odrasli, Karlos je dobio priznanje od policije. Kada je sve prošlo, ispričao je kako je sve izgledalo.

U kuću u Norvoku, predgrađu Los Anđelosa, rano ujutro upala su trojica naoružanih napadača. Dok su na nišanu držali roditelje, mali Karlos je sa mlađom sestrom pobegao u kupatilo i krišom pozvao policiju. Rekao je da se u kući nalaze ljudi, koji hoće da ubiju njegovu mamu i tatu.

"Možete li da dođete, molim vas! Dovedite policajce, mnogo njih, samo požurite!", rekao je Karlos.

"Udahni duboko, policija stiže!", čulo se sa druge strane slušalice.

Provalnici su potom upali u kupatilo i zgrabili dečaka. Kada su shvatili da je o svemu obaveštena policija, pobegli su ne odnevši ništa. Ni policiji tada nije bilo svejedno.

"Kada sam čula kako vrišti i traži pomoć uplašila sam se. Čak i da je bio lažan poziv, ja bih poslala policiju", kaže Monik Patino iz policije Los Anđelosa.

Karlos ne misli da je heroj, objašnjava da svaki dan sa roditeljima vežba kako da se snađe u opasnim situacijama. Ipak, na pitanje da li se uplašio odgovara da ipak jesete malo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here