Dečji osmesi su najveća nagrada

0
Deca su se baš obradovala paketićima

Veče uoči Svetog Nikole, u Dečjem pozorištu u Banjaluci podeljen je prvi deo paketića od 1.500 koliko je napravljeno i dopremljeno u grad na reci Vrbas.

– Osmesi dece i jedno veliko hvala najlepša su nagrada za nas. Drago mi je da smo koliko toliko obradovali ovu decu uoči Nikoljdana i božićnih praznika. Zahvalni smo svima koji su nam pomogli da ova akcija uspe – nije krila radost Mirjana Jotanović, koja je delila paketiće mališanima.

Jovan Radovanović i Mirjana Jotanović

U ime udruženja na poklonima se zahvalio predsednik Jovan Radovanović. On je naglasio da ova pažnja i odnos članova kluba "Nikola Tesla" i prijatelja iz Linca imaju višestruki značaj za porodice i njihove naslednike. Naglasio je da udruženje trenutno broji oko 500 članova, a njihov osnovni cilj je da se kroz institucije i putem zakona izbore za veća prava višečlanih porodica.

Istog dana kada su podeljeni paketići u pozorištu u Banjaluci upućeno je 150 paketića u Laktaše.

Krajem avgusta članovima ovog udruženja uručene su školske torbe i pribor, takođe poklon iz Linca.

Druga podela u nedelju

Druga podela paketića dopremljenih iz glavnog grada Gornje Austrije zakazana je za 27. decembar isto u Dečjem pozorištu u Banjaluci sa 150 ulaznica, a dan kasnije sa 90 ulaznica. To je ujedno sve predviđeno za regiju Banjaluke. Ostali paketići dele se u gradovima u kojima Udruženje sa četvoro i više dece ima predstavništva.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here