“Dečka vešto krijem”: Sandra Afrika otkrila sve o privatnom životu

0
instagram/sandraafrika
Sandra Afrika

Pevačica kaže da još nije našla pravu ljubav koju bi prikazala u javnosti i otkriva da ima mnogo posla ali i godina da bi bila deo rijalitija.

Jedna od najtraženijih domaćih pevačica Sandra Afrika za „Super TV“ otkriva da nije još vreme da otkrije identitet svog momka, ali nema problem sa tim da kada naiđe pravi, javnost sazna o kome se radi.

– Nikakva situacija nije, vešto ga krijem. Kad bude onaj pravi, svi ćete saznati o čemu se radi.

Da li ste zaista ti i tvoj bivši dečko Vladimir Volkov na eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti?

– Više mi je muka od svega toga, naša veza je bila turbulentna. Neke veze su mirnije, nas dvoje smo tako funkcionisali. Na fotografiji nismo on i ja, dečko na toj slici nema tetovažu na toj ruci gde ima Volkov. Sa tim dečkom sam bila četiri godine i znam da on to nikada ne bi objavio sigurno.

Izjavila si da imaš najbolju guzu na estradi, da li si i dalje istog mišljenja?

– Šalila sam se kada sam to rekla. Koja god anketa da bude za zgodnu devojku sa estrade ili ko ima najbolju guzu na estradi, tu titulu ponesem ja, samim tim sam se našalila na svoj račun.

Spekulisalo se da si doživela povredu u teretani?

– Sve je kako treba, nešto sam se na treningu povredila. Rame i jedan deo leđa mi je bio u lošem stanju, nisam mogla da se pomerim.

Otkud to da si postala glumica u predstavi “Ko ti trese trešnjicu”?

– Mene je Maca pozvao da budem gost u predstavi, tačnije da otpevam refren noseće pesme. To mi je bio najlakši deo, međutim, posle je ispalo da treba i da glumim tu neku Trešnjicu.

Šta je zapravo tvoja uloga?

– Dva muškarca glume u čitavoj predstavi, a Trešnjica je sa obojicom. Biće provokativno, tako da je ceo taj scenario takav. Dođite da vidite da li ću završiti sa nekim od njih dvojice.

Kako si reagovala na negativne komentare što jedna pevačica glumi u pozorištu?

– Gluma je sastavni deo mog posla i nisam jedina pevačica koja je glumila u okviru nekog projekta. Nije to ništa novo, mene su pozvali da otpevam deo u pesmi i odglumim, što je sasvim normalno. Uvek će biti onih kojima će se to svideti ili neće.

Kako napreduješ sa novim biznisom i pravljenjem zgrada u Šapcu?

– Uskoro se nadam da će biti prvi sprat napravljen. Biće luksuzni i lepi stanovi.

Srećeš li nekog od poznatih u elitnom naselju u Beogradu gde živiš?

– Ne srećem uopšte svoje poznate komšije. Mariju Šerifović sam možda videla dva puta, Sašu Kovačevića viđam često jer boravim kod njega u restoranu i onda popijem kaficu. Bukvalno je to to, Milicu Pavlović i Todorović sam videla jednom za sve ove četiri godine.

Da li ćeš možda ući u “Zadrugu 4”?

– Meni je to sve okej, ali ne vidim sebe u rijalitiju. Neko sam ko dosta radi i imam dosta posla, ne bih mogla to sve da otkažem i da tamo blejim po čitav dan. Možda da sam malo mlađa, pa ajde, ali sa 32 godine meni tamo nije mesto.

Da li je tačno da si odbila ponudu reditelja iz “Južnog vetra”?

– “Južni vetar” me je zvao, ali sam bila na moru tada. Isto sam dobila ponuda da otpevam pesmu, mislim da je bila neka moja numera. Međutim, nismo mogli nikako da se uskladimo jer sam radila svaki dan. Videla sam da su neke moje druge koleginice umesto mene bile. Možda budem u drugom delu koji treba da se snima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here