Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan posle penala i osvojili Kup Srbije i duplu krunu. 

Posle meča, fudbaleri crveno-belih Miloš Degenek i Aleksandar Katai nisu krili zadovoljstvo.

– Mislim da smo zaslužiliu nakon ovakve godine gde smo sve osvojili. Mislim da smo to zaslužili i da su navijači to zaslužili i mislim da smo pokazali da smo najbolja ekipa u Srbiji. Svaka čast svima koji su pogodili, kao i Borjanu koji je odbranio dva penala – rekao je Degenek, dok je Katai istakao da je želja presudila u finalu:

– Priveli smo sezonu kako smo i želeli. Sve što smo zacrtali sve smo ostvarili. Idemo na zasluženi odmor i nastavljamo gde smo stali. Presudila je želja. Oni su pokazali da su odličan tim, da su našnajljući protivnik, ali presudila je želja.

1 COMMENT

  1. Šta reći? Zvezda nije bolji tim od Partizana definitvno. Ne može nikako već godinama da ga pobedi. Penali su lutrija Zvezda imala više sreće. Ali ostaje gorak ukus da je pobeda nekako isilovana. Da je pehar morao da pripadne Zvezdi, kao da je to već unapred bilo predvidjeno, a igrači ko za inat ne mogu gol da daju Partizanu! A onda se uključi sudija jovanović (Vućić ga svakako gleda iz prikrajka!!) i pokaže žuti akrton golmanu Stojkoviću! Drugi žuti! Pa gde to ima u svetu da se kod prelomnog mmenta utakmice koja odlučuje o jednoj sezoni (reč je o drugom trofeju po značaju) toliko favorizuje jedan tim, samo zato što za njega navija predsedik države? To ima samo u Srbij! Pirova pobeda Zvezde! Nema tu slasti nema radovanja, nekako je bedno i isilovano, namešteno, naštelovano! Verujem da su i oni pošteni igrači u Zvezdinim redovima postidjeni i pomalo posramljeni! To je sprski fudbal, nažalost!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here