Fudbler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio da je tim u duelu sa Hofenhajmom u Ligi Evrope zaslužio bar bod.

Izabranici Dejana Stankovića poraženi su sinoć od Hofenhajma 2:0 u utakmici prvog kola L grupe Lige Evrope.

– Bili smo opasni, imali smo mnogo dobre šanse. Zaslužili smo minimum bod, ali izvlačimo pouke iz ovog meča i možemo da idemo u Beograd, ne kao da smo zadovoljni, ali ne ni kao „mrtvi“. Dobro smo odigrali, smatram da možemo da pobedimo Hofenhajm u Beogradu. Videćemo šta će biti. Krivo mi je zbog poraza, svi smo bili dobri, bilo je opet mladih igrača koji ce da rastu iz meča u meč i ovo će da im posluži kao veliko iskustvo – rekao je Degenek za klupski sajt.

Njegov saigrač Nemanja Milunović kaže da će tim iz meča Hofenhajmom izvući pouke i nastaviti dalje.

– Naravno da rezultat od 2:0 menja utisak o čitavom mecu, ali kada pred kraj utakmice krenete da jurite rezultat od 1:0 i kada se „otvorite“ onda lako primate gol, iako mislim da nismo to zaslužili. Momci su se borili, pokazali smo se u dobrom svetlu tokom većeg dela meča. Medutim, to je Evropa, moramo da koristimo naše šanse. Izvlacimo pouke iz svega i idemo dalje – naveo je Milunović i dodao:

– U Evropi nemamo toliko prilika kao u domaćem šampionatu, moramo svaku izglednu šansu pretvarati u gol. Ne treba da padamo, već da idemo još jace. Hofenhajm igra Bundesligu, jednu od najjačih u Evropi, i veoma su dobra ekipa. Doći ovde u Nemačku i odigrati dobru utakmicu za mene i nije tako jednostavno. Momci su pokazali da smo zasluženo ovde, u grupnoj fazi Lige Evrope – zaključio je Milunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here