ATAImages

Beogradski Bir fest (Beer fest) i ove godine se održava na Ušću, a tradicionalna žurka sa oko 600 izvođača trajaće od večeras do 19. avgusta.

Na Main stage-u festival je otvorio Dejan Cukić koji je pred publikom izveo pesme “Ja bih da pevam”, “Kao ti”, “A šta da radim”, “Julija”, “Stranac” i mnoge druge. Kao iznenađenje za posetioce izvedena je i pesma sa najnovijeg albuma “Pamet u glavu”.

Od ove godine “Bir fest” je postao deo nove festivalske platforme – “Klaud festivals”, u okviru koje će biti održani i festivali “Mjuzik vik” i “Noć muzike”.

Na ovogodišnjem festivalu nastupaće Kerber, YU grupa, Električni orgazam, Ortodoks kelts, Manjifiko, Bilja Krstić, Atomsko sklonište, Bombaj štampa, Van Gog i mnogi drugi.

U okviru VIP zona, uz posebnu propusnicu, biće omogućena neograničena konzumacija pića tokom cele večeri, a pored piva u ponudi će biti i druga alkoholna i bezalkoholna pića.

Svakoga dana dva sata pre i po završetku programa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikole Tesle od ulice Ušće do Trešnjinog cveta, tako da će saobraćaj i linije gradskog prevoza biti preusmerene na Bulevar Mihajla Pupina.

Autobusi GSP-a prevoziće posetioce, za vreme trajanja programa na festivalu, od Ušća do četiri ključne tačke u gradu – Trg Republike, Banovo brdo, Novi Beograd i Zemun.

Tokom prve večeri na Belgrade Beer Festu uživalo je oko 80.000 posetilaca, te u narednim večerima očekujemo još veći broj ljudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here