Deki: Možda budem trener Zvezde

0

Navijači bi ga rado videli na klupi Zvezde: Dejan Stanković
 

 

Stanković je igračku karijeru završio prošle godine, ali je oproštaj na "Marakani"dobio u subotu uveče, na utakmici Zvezde i Udinezea, koju je dobio klub u kojem je ponikao sa 1:0.

 

Bivši kapiten Srbije je trenutno pomoćnik Andree Stramačonija na klupi ’Zebri’, a u subotu je u igru ušao u 39. minutu i odigrao poslednjih pet minuta u ’crveno-belom’ dresu sa kapitenskom trakom.

 

"Hvala još jednom i Zvezdi i Udinezeu što su mi omogućili ovakav oproštaj. Ušao sam u trenerske, i ko zna možda jednog dana dođem u Zvezdu kao šef stručnog štaba. Ovo je vrlo težak i kompleksan posao, moram mnogo da se uči, tako da, videćemo", rekao je Stanković.

 

Zvezda pobedila Udineze na oproštaju Stankovića!

VIDEO: Jedan je Stanković Dejan

 

Stanković je takođe naglasio da je subotnjom utakmicom zatvorio krug.

 

"Još nisam svestan svih svojih emocija. Tak kada se sve slegne, moći ću da govorim o svemu što sam doživeo. Hvala svima, ovo je najlepši način da zatvorim krug svoje velike karijere. Ovde sam počeo, hvala Tomi Milićeviću, Vladimiru Petroviću, hvala Delijama, ovo može samo na Marakani da se doživi, ovo je čudo. Nemam reči da opišem kako se osećam", naglasio je Stanković.

 

Stanković se, inače, tokom vikenda pominjao kao glavni kandidat za mesto selektora Srbije posle ostavke Dika Advokata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here