printscreen/BR24

Devetnaestogodišnja Anđela Mančić iz sela Brza nadomak Leskovca poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u Nemačkoj, u blizini Rotenburga, a istom automobilu poginuo je i njen ujak Zoran Disić (1978) iz vučjanskog sela Kopriva i njen dečko iz Beograda, odnosno, iz Besnog Foka, opština Padinska Skela Miloš Stanojković.

Teške povrede zadobio je Anđelin brat Darko (2004), koga sutra očekuje važna operacija, kao i njen otac Mile, koji je, kako je preneto rodbini u Vučju, u stabilnom stanju. Mile je bio za volanom kada se desila tragedija na autoputu, a njegova sestra blizankinja Milka Stamenković kaže da još ne zna gde su putovali i pod kakvim okolnostima se desila tragedija.

Sestra bliznakinja Mileta Mančića, Milka Stamenković

Anđela je u Beogradu živela kod babe. Ovog leta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

Ona je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Nemačku gde su već živeli njeni roditelji, kao i mlađi brat, prenosi Telegraf.rs.

Fotografija nastala pre mesec dana kada je Anđela stigla u Nemačku. S leva na desno: Majka Ivana Mančić, njen brat od strica Zoran Disić, otac Mile Mančić i Darko Mančić

– Mile je rođen u Nemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je pre možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci otišao da radi – priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živela kod babe, a završila je multimedijalni smer u jednoj školi.

Ovog leta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

Kuća Mančiča na ulazu u selo Brza

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je – rekao izvor blizak porodici.

Anđela Mančić i Miloš Stanojković

Kako su preneli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač “forda”, u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “golf”, i odbacio ga na “pežo”. Za volanom “forda” je bio Mile, Anđelin otac”.

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mesta, a devojka stara 19 godina podlegla je povredama u bolnici u toku noći.

Više o nesreći možete pročitati ovde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here