printscreen/BR24

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u mestu Hernvinden kod Rotenburga u Nemačkoj poginuli su Anđela Mančić (19) iz sela Brza kod Leskovca, njen momak Miloš Stanojković (20), talentovani fudbaler PKB-a iz Padinske Skele i njen ujak Zoran Disić (41). Lekari se bore za život Anđelinog rođ­enog brata Darka (14), dok je njen otac Mile (46), takođe povređen ali je stabilno.

Vozač automobila ford fokus u kome je bilo pet osoba iz dve porodice iz Leskovca, na raskrsnici je prevideo znak stop i udario u golf koji se od siline udarca odbio i udario u pežo koji je čekao na raskrsnici.

Na mestu nesreće umrle su dve osobe iz forda, tri su prevezene u teškom stanju u bolnicu, a tokom noći preminula je još jedna osoba iz forda.

Nemački mediji su preneli vest o teškoj saobraćajnoj nesreći na severu Bavaraske ne navodeći identitet poginulih osoba niti njihovo državljanstvo.

Stravičan sudar i njegove posledice bili su razlog intervencije brojnih spasilačkih ekipa.

Njima je posao otežavao veliki broj meštana koji su došli pešice, biciklima, motorima i autima na mesto nesreće i zakrčili su prilazne puteve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here