EPA/Christian Bruna
Austrijska policija

Četrdesetčetvorogodišnja bh. državljanka, čije je telo pronađeno u šumi u okolini Salcburga, nasmrt je izbodena šrafcigerom dugim 27 centimetara, utvrđeno je obdukcijom.

Za ovaj svirepi zločin osumnjičen je njen bivši, tri godine stariji suprug, koji je takođe dražavljanin Bosne i Hercegovine. Policija i dalje traga za njim, nakon ovog užasnog događaja, čije detalje austrijski istražioci i dalje sklapaju.

Veštak sudske medicine je tužiocu i inspektorima dostavio svoj nalaz sa obdukcije u kojem je naveo da su osim više rana, nanetih metalnom šipkom, na telu nesrećne žene pronađene i brojne ubodne rane, što svedoči surovosti ovog zločina.

Šrafciger je pronađen u vozilu, gde je zatečeno telo ubijene žene, koje je predato porodici zbog sahrane.

Postupajući tužilac naredio je da se za odbeglim osumnjičenikom raspiše poternica. Za njim tragaju specijalci u šumama oko Salcburga, a u potragu su uključeni i policijski psi.

Podsetimo, nestanak četrdesetčetvorogodišnje žene prijavili su njeni roditelji nakon što im se nije javljala na mobilni telefon. Kako prenose mediji, ožalošćeni roditelji su znali da je bio nasilan muškarac s kojim se ona razvela dve godine ranije, pa su strahovali da joj je naudio.

Crne slutnje su se nažalost obistinile. Dan kasnije pronađeno je njeno telo. Iza nje je ostalo dvoje dece. Supružnici su, prema dostupnim saznanjima, trebalo da se dogovore u vezi sa prodajom zajedničkog stana, a istražioci sumnjaju da se upravo tu krije motiv zločina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here