Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti.

Divna Karleuša je nekada bila veoma poznata voditeljka radio programa čuvenog “Radio Beograda” i novinarka, a u biografiju je upisala brojne uspehe u javnom poslu. Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji.

Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet

S obzirom da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet. Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćerku Jelenu. Divna je svoju tri decenije dugu karijeru završila na radio “Beogradu”, a prvi posao dobila je na “Radiju 101”.

Tri godine borbe sa opakom bolešću

Divna se već tri godine borila sa kancerom pluća, a osim terapija koje je primala u Srbiji ona je često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije. U poslednje vreme se dobro osećala te niko nije očekivao da će naprasno preminuti.

Pevačica nakon smrti majke ne izlazi iz kuće, porodica i prijatelji joj pružaju podršku

Pevačica Jelena Karleuša ne napušta svoj dom na Dedinju nakon tragične vesti da joj je majka Divna Karleuša preminula.

Ona se nalazi u svom domu na Dedinju, a nakon što su je jutros posetili prijatelji u njenu kuću stigao je i Dragan Karleuša, Jelenin otac i Divnin bivši suprug, sa sinom Ivanom.

Na pevačicinoj kući prozori i vrata su sve vreme zatvoreni i za sada niko ne napušta dom.

Izvor:
Vestionline, blic.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here