Đorđević dao dva gola, pa povredio koleno!

0

Loša sreća: Filip Đorđević
 

"Đorđević, briga nebeskoplava, dva gola Bariju, ali koleno je u nokautu", eksplicitan je naslov u Gazeti delo sport iznad teksta u kojem se prepričava jučerašnja prijateljska utakmica s Barijem u Auronco di Kadoreu. Najtiražniji sportski dnevnik navodi da je srpski fudbaler bio najpozitivniji element u Piolijevom timu na pripremama Lacija i da je dobio najviše aplauza od strane navijača.

 

Ne samo zbog šest golova na četiri utakmice, već zbog pokazanog zavidnog tehničkog nivoa, altruizma, pregleda igre, požrtvovanja na terenu. Zbog svega toga je zabrinutost stručnog štaba Lacija još izraženija. Danas će se naš reprezentativac podvrgnuti detaljnim pregledima. Strahuje se da je u pitanju distozija koletarelnih ligamenta levog kolena, u najgorem slučaju to bi moglo da znači do dva meseca odsustva s terena, a u najboljem sedam dana.

 

U izveštajima italijanskih kolega u vodećim sportskim listovima istaknut je i učinak Dušana Baste koji se adaptira na ulogu klasičnog beka, pošto će Lacio igrati u formaciji 4-3-3.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here