Đurić: Regionalna liga je neminovnost

0

"To bi bila kompleksna operacija, treba voditi računa o bezbednonosnim, političkim i sportskim aspektima, ali ako tu bude jasnog plana, takmičenje bi moralo da zaživi", rekao je Đurić za Sportski žurnal.

 

Iako je ideja i dalje samo u glavama fudbalskih funkcionera i do sada nije bilo zvaničnih kontakata, Đurić kaže da "ako bude došlo do njih Partizan će sesti za sto".

 

"Takvo takmičenje je neminovnost, da li sledeće godine, ili za pet godina, to je totalno nebitno. Nama je potrebno kvalitetno takmičenje, to bi jedino mogli da ostvarimo putem regionalne lige".

 

Telefonske pretnje Kleu

”Upućivane su mi telefonske pretnje, a pretnje smrću sam viđao samo na Internetu. Neko je čak napisao i da sam mrtav, da sam rođen 1985. a da sam umro 2009. Osim toga, ništa se strašno nije dešavalo, ali ne želim da porodicu izlažem opasnosti. Zbog toga uglavnom slabije izlazimo, a kada to učinimo, obično odemo u neke šoping centre, ili neka mesta gde se osećamo sigurno”, objašnjava Kleo.

Prvi čovek crno-belih je rekao da je potrebno imati više jakih mečeva.

 

"Jednostavno, nije dobro da se smenjuju Zvezda i Partizan kao osvajači titule i da godišnje imate dva jaka meča. Mnogo bismo dobili takmičenjem sa Hajdukom i Dinamom", smatra Dragan Đurić.

 

Što se problema huligana tiče, u Partizanu smatraju da bi u rešavanje tog problema trebalo da se uključi država, i da ceo projekat treba da se podupre od strane državnih organa.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here