Dlačice o kojima je blam pričati

0

beautyhealthtips.in
Ni sitne dlake na ženskim grudima nisu retkost, kao ni malje na guzi
 

Dlačice iznad usana ima veliki broj devojaka. Kod nekih su upadljivije i tamnije, kod nekih svetle i gotovo nevidljive. U svakom slučaju, ovaj "problem" mogu rešiti trake za depilaciju nausnica, ukoliko ne želite da vas zovu "brkatom devojkom".

Ako primetite dlačice na bradi, nemojte to shvatati tragično jer ih ima većina dama. Iako vam se čini da svi gledaju samo u nekoliko dlaka na vašoj bradi, većina ih verovatno i ne primećuje, ali ih se, ako želite, možete rešiti pincetom ili posetom kozmetičaru.

Dlačice na stomaku i leđima, koje takođe ima većina devojaka, najveću muku predstavljaju tokom leta jer ih garderoba ne sakriva. Još kad se treba skinuti u kupaći… Ako želite da se rešite dlaka na ovim delovima tela, ne savetujemo da posegnete za brijačem kako malje ne bi postale "jače". Bolja opcija je depilacija ili poseta kozmetičaru.

Iako deluje kao da su dlake na prstima "rezervisane" samo za muškarce, nije tako. Kod nekih dama one su manje uočljive, kod nekih više, neke srećnice ih uopšte nemaju ili ih uklanjaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here