Evo najaktuelnijih trendova kako bi vaš dom izgledao šik u jesen. Na vama je da izaberete ono što vam se najviše dopada!

Oranž pliš
Doza narandže tokom jeseni je klasika, ona unosi toplinu u sobu na tradicionalan način. Ove godine, međutim, idemo korak dalje jer u kombinaciji sa plišanim kaučem ili foteljama soba dobija baršunasti izgled. Ideja je da toplina pliša unese prijatan dodir, dok narandžasta simbolizuje onu klasičnu paletu jeseni. Boja rđe je takođe dobrodošla ako više volite dublje tonove. Začinite svoj dom uz malo narandžaste i podignite raspoloženje!

Aksesoari od veštačkog krzna
Za luksuzni dodir dodajte pokrivače od lažnog krzna, ćebad i prostirke za stolice u trpezariji. Uparivanjem i sa drugim modernim ukrasnim komadima osiguraćete da soba ima neizbežan šik izgled. Osim toga, krzno unosi toplinu i osećaj prijatnosti u prostor. Donesite prekrivače od lažnog krzna u svoju spavaću sobu.

Bundeve, bundeve, bundeve

Za jesen se najčešće vezuju buneve. Možete da se odlučite za budneve u njihovoj prirodnoj boji, i  da ih ukimbinujete u instalaciju ili ukras koji ste kreirali, ali možete i malo da eksperimentišete i da se odlučite za bele budneve. Male, bele bundeve veoma su interesantan detalj, koji će odisati jesenjom atmosferom ali će dati i dašak luksuza prostoriji i domu.

Oslanite se na prirodu

Jesenja i zimska sezona savršeni su za ukrašavanje prirodnim predmetima i predmetima, koji će prostoru doneti udobnost. Šišarke iz dvorišta, nekoliko grana isečenih sa drveća, jabuke, koristite sve što nađete na šetnji prirodom da biste ih raštrkali i poslagali po stolu ili polic. Napravite prekrasne središnje predmete, ukrase, pa čak i instalacije pomoću ovih elemenata.

Ukrasni kamin
Ako ste srećni vlasnik kamina koji radi, uživaćete u pucketanju vatre u prvim hladnim danima. Ukoliko imate samo ukrasni kamin, nemojte biti obeshrabreni jer je jesen savršeno vreme da ga zagrlite i ponovo se zaljubite u njega. Ključ je u dodavanju detalja koji će učiniti da prostor deluje elegantno i luksuzno. Možete da stavite sveće na ili pored njega. Postavite kul pletene korpe s drvima za ogrev, a možete dodati udobne jastuke i karirane ćebiće.

Sve što vam sada preostaje, kada ste dekorisali i uredili svoj dom i kutak, jeste da se opustite i uživate, spremno dočekujući jesen.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here