Jednostavno nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene. Žene koje su snažne, samostalne i emotivno stabilne teže pronalaze muškarca. I iako daju priliku muškarcima i izlaze, veze ne uspevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njen intenzitet.

Postavlja direktna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju – ne ustručava se već na prvom sastanku zagrebe ispod površine i postavlja partneru lična i filozofska pitanja.

Iskrena je, što znači na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera.

Zna šta želi i nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna.

Želi duboku vezu sa svojim partnerom. Želi da vodi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima i da mu oplemeni život. Od veze očekuje mnogo više od toga da se svodi na puku zabavu.

Ne boji se intimnosti i ne skriva se da ne bi bila povređena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.

Ona vidi i zna i vrlo brzo shvati kakav je muškarac i šta ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac oseća nelagodno, ona ne skriva da shvata ko je on i želi da se pokazuje u pravom svetlu. Ne želi lažno predstavljanje.

Čezne za doslednošću a nedoslednost i igrice gase njenu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz doslednost.

Intenzivna je i svesna je da nekad zna da bude malo napadna jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da podnesu taj intenzitet.

Nije sposobna za površne veze ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspe da se skloni iz takvog odnosa.

Ne čeka zauvek i ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati.

Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime