Tanjug
Milorad Dodik

Podaci o broju zaraženih u Republici Srpskoj govore da je epidemiološka situacija pogoršana, izjavio je danas srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i još jednom pozvao građane da se pridržavaju propisanih zaštitnih mera i ponašaju što odgovornije.

Dodik je, u izjavi za Srnu, poručio da tok epidemije zavisi od građana samih i, što je još važnije, oporavka obolelih.

– Imamo svakodnevna brojna testiranja, a Republika Srpska je preduzela sve što je poznato u borbi protiv virusa. Ostalo je da nam pomognu građani odgovornim ponašanjem i zato sve ponovo molim i apelujem da se ponašaju što odgovornije i da poštuju sve propisane preventivne mere – kazao je Dodik.

Podsetio je da se mnogi sećaju da su u periodu stvaranja RS bili mesecima bez struje, vode i ostalih uslova, ali su izdržali.

– Sada imamo sve, imamo Republiku koja servisira sve potrebe i samo nam je potrebna disciplina i svest da sa malim naporima možemo učiniti ogromne stvari – poručio je Dodik.

2 COMMENTS

  1. Sta si ti doktor,vladika, predsednik kriznog staba, idi covjece u Sarajevo bori se tamo ako mozes za RS, a vidi se da te tamo nejebe niko zato se trpas ovamo i glumis nekog zastitnika jadnog naroda a narod je jadan dok se ti sve pitas.Objasni nam sta je sa mobilne bolnice koliko ste tu para uzeli za obicne satore od Nato pakta , ako je to nesto dobro montirajete je i da je svi vidimo, kako vas nije stid da se vise pojavljujete

  2. Miki ne da si u pravu, nego je situacija mnogo, mnogo gora. Vreme će sve pokazati, ali za jadni narod je već kasno. Sutra kreće glad, sirotinja, prosjaci, kontejneri puni smeća, a već su krenuli kučići po ulicama da se kreću u čoporima, leglo zaraze i besnila. Vlast na sve to reaguje reperesivnim merama. Izgleda da je neko u vlasti izgubio kompas, a pošto je samo jedan čovek (ili tzv. čovek) na vlasti, neće nam biti lako.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here