Tanjug
Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković ocenio je danas u Mostaru kao nedopustive izjave člana predsedništva BiH Milorada Dodika o otcepljenju Republike Srpske i pokretanju peticije o neprihvatanju odluke visokog predstavnika Valentina Incka.

– Ne mogu da verujem da jedan čovek koji treba da bude državnik, neko ko ima toliko iskustva kaže uradićemo to, pa šta bude. Kockati se sa čitavim jednim narodom, mnogim narodima i građanima tako hazaderski nije dopustivo – kazao je Stanivuković.

Istakao je da je vrlo važno da neke odluke prenoće i donesu se razborito, a ne ishitreno, prenosi Klix.ba.

Stanivuković je ponovio svoj stav o tome da odluka Incka o kažnjavanju negiranja genocida predstavlja prisilu, istakavši da srpski narod na takvu prisilu mora da ima odgovor jer ona, tvrdi, nije dobra.

Stanivuković je danas došao u Mostar, iako su organizatori tradicionalnih skokova sa Starog mosta povukli pozivnicu za njegovo prusustvo toj manifestaciji zbog komentara na odluku visokog predstavnika BiH Valentina Incka o zabrani negiranja genocida.

3 COMMENTS

  1. Пуна подршка Предсједнику Додику. Српски усуд одувијек је био да поред Обилића имамо и Бранковића. Овај нови Бранковић, иначе британски играч, син богаташа, јефтином демагогијом (коју му режирају британци) мисли Србина замазати очи.

  2. Ajde Drasko ne pr*i, ovi te namocili a ti mislis da si neko. Prvo utvrdi gde si supalj ( takva je kod na izreka za jadnike) pa onda da nesto kazes. Da imas mozga nebi bar iz kurtoazije pljuvao na svoga predsednika i komentarisao njegove izjave jer ih nisi razumeo, covjeka koji se kao lav bori sa hijenama za dobrobit Republike Srpske i nasega naroda. Neces mozda i ti pored ove ljudske nakarade Incka (koji je pogazio svoje Slovensko poreklo i sada je austrijanac) da kazes da je moja pokojna majka (umrla avgusta 201)genocidna, ista ona koja je u drugom ratu u istom danu gledala kako joj preci toga incka ( ako se ima za austrijca) ubijaju oca i djeda a to je moj pradjed i djed na njenoj strani i na ocevoj strani ubise mi djeda. Sada u ovom nametnutom ratu unistise i izgora joj sve sto je imal, ne osta ni jedna slika da se sjecamo na sve. Pazi sta radis, zivis u svili i kadifi, koju su tvoji zaradili na sirotinji i mukam srpskog naroda.Nikada niko nije odgovarao za nedjela nad srbima i zato nema sanse da im mi to sto su spremili aminujemo.! Ti i tvoji mozete ali to kod nas nista neznaci! Cuvaj se lepi moj!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here