Printscreen/X

Pre nego što je došao na ceremoniju dodele ”Zlatne lopte”, gde se srdačno pozdravio sa Lionelom Mesijem, najbolji teniser sveta Novak Đoković gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji na kanalu “Frans 5”.

U opuštenom intervjuu, srpski teniser upitan je o svom odnosu sa Rafaelom Nadalom. Srbin je priznao da mu je Španac najbolji rival i da je uvek bio veliki izazov igrati protiv njega na Rolan Garosu, u njegovoj drugoj kući.

Nole je prepoznao i da će svaki meč između njih dvojice ući u istoriju, pored toga što će biti poseban za njega u karijeri i evoluciji igrača.

A na pitanje o ličnom odnosu, Nole je rekao:

“Nismo nužno prijatelji, ali se veoma poštujemo i nadam se, govorim u svoje ime, da ćemo posle naših karijera moći da popijemo piće na plaži i pričamo o životu”, istakao je Srbin.

2 COMMENTS

  1. Cudan smo mi srbi narod, zivimo u nekim idealima koji odavno ne vaze nigde sem u literaturi..zasto mora yvako da nam bude prijatelj i da delimo emociju zar nije dovoljno da ne budemo neprijatrlji i da svako zivi svoj zivot…konkurencija i prijateljevanje ..pa ne ide po definiciji ako se ja trudim da te porazim kako mogu prijatelj da ti budem..van sporta je to izbor dve strane hoce nece .. to mu dodje kao razvod i posle kao druzenje nekakvo..ali kolko ljudi tolko cudi uvdk bilo i bice..Nole ocito ima tu neku potrebu da sa svima bude cile mile, ali isto je ocito da s druge strane cesto nije takav odnos.

  2. Da li Nole mora sa svima da bude lican prijatelj.Federer.Nadal su dugo godina bili u tenisu Noletovi protivnici ali on je uvek amortizpvao njihove napade ogovaranja, uvrede ponizenja.Nole je veliki teniser i jednostavan ali veliki covek ali i i diplomata

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here