MN Press
Novak Đoković i Nenad Zimonjić

U Ženevi ga nije bilo, sada ni u Parizu, tako da je izvesno da se kratkotrajna saradnja Nenada Zimonjića i Novaka Đokovića neće nastaviti.

Nakon što je došlo do prekida sa Goranom Ivaniševićem, Zimonjić je uskočio kao ispomoć, ali ni jedan ni drugi nisu davali izjave kojima bi se obavezali na dugoročnu saradnju.

Monte Karlo je prošao i iznad očekivanja, uzevši u obzir okolnosti, pošto se Novak plasirao u polufinale, ali u Rimu je zaustavljen u trećem kolu porazom od Tabila.

Neposredno posle rastanka sa Ivaniševićem, Novak je rekao da postoji i opcija da putuje bez trenera, a sada je kao ispomoć u Pariz stigao Boris Bošnjaković, koji je bio jedan od vodećih ljudi Novak akademije i koji sarađuje sa Đokovićem već neko vreme.

Posle vesti da od nastavka saradnje sa Zimonjićem nema ništa, počele su spekulacije o novom Novakovom treneru. Izvesnije je da je Bošnjaković tu kao ispomoć, a ne kao stalno rešenje, ali konačne odgovore dobićemo od samog Đokovića.

Bošnjaković je rođeni Novosađanin, ima 50 godina, a u Novakovom timu je zadužen za analizu podataka i video-snimaka. Član je PTPA.

Đoković će se u prvom kolu Rolan Garosa, u utorak, sastati sa Pjer-Igom Erberom.

Novak je trostruki šampion u Parizu i aktuelni branilac titule, pošto je prošle godine u finalu savladao Kaspera Ruda.

2 COMMENTS

  1. Стварно штета
    Зимоњић је невјероватан био као играч , добар тренер ,
    Новак није требао ово да уради ја бих рекао, али нисам ја битан наравно
    Жао ми је .
    🇷🇸🇷🇸🇷🇸КАКО ГОД
    НОВАК МОРА ДА ЗАПНЕ ДОБРО
    ДА СЕ ВРАТИ НА СВОЈ ПОЗНАТИ НИВО.
    СИГУРАН САМ ДА НОВАК ❤️🇷🇸ТО МОЖЕ

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here