Foto: MN Press

Crne slutnje su se obistinile – najboljeg svetskog tenisera Novak Đoković ponovo hoće da uhapse i deportuju iz Australije, iako je pre nekoliko sati dobio Vladu Australije na sudu!

Ovu vest, koju su najpre javili mediji u Australiji, potvrdio je i brat srpskog tenisera Đorđe koji je u ponedeljak ujutru gostovao na TV Prva.

– Besana noć za čitavu familiju, prolazimo kroz teške momente. Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u ideale, izborio se i za sebe i ceo svet. S druge strane imamo sistem Australije, sudija je dobio pravu odluku na osnovu činjenica, ali sada dobijamo info da je ministar unutrašnjih poslova iznad suda – počeo je Đorđe i nastavio:

– Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesrećna, žive u teškim uslovima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo da uradimo sa naše strane, da se angažujemo i pustimo ovu vest da Novaka opet hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i pres službom koji su sledeći koraci. Novak je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio jedan veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu ceo sistem i Novaka da pobede.

– Novak je prošao kroz vrtlog emocija, sada je u dobrom raspoloženju, ali mora da bude miran i pametan. Da li da prihvata neku njihovu nagodnu, mada verujem da to neće učiniti. Želi da pravdu i istinu izgura do kraja. Otišao je da igra tenis, ne da se bavi politikom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here