EPA/MICHAEL REYNOLDS
Melanija i Donald Tramp

Bivši američki predsednik Donald Tramp i bivša prva dama Melanija Tramp, najavili su pokretanje zvanične veb-stranice koja će se zvati „Donald Tramp 45. predsednik SAD“.

Kako bi ostao u kontaktu sa svojim pristalicama, bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je sa suprugom Melanijom veb-stranicu. Na njoj će se naći priče o njihovom životu u Beloj kući, plan aktivnosti i prostor za pisma podrške.

Veb lokacija treba da omogući pristalicama Donalda Trampa da prisustvuju događajima koje će oni organizovati, šalju poruke i budu u toku sa svim aktivnostima bivšeg predsedničkog para.

Pristalice bivšeg američkog predsednika biće u prilici da, popunjavanjem obrasca sa svojim podacima, pozovu Donalda i Melaniju Tramp na neki događaj ili da ih pozdrave u posebnoj prilici.

Prema kratkoj izjavi iz Trampove kancelarije, bivši prvi par Amerike „neprekidno jača trajnim duhom američkog naroda” i raduje se što će ostati u kontaktu.

„Preko ove kancelarije, predsednik Tramp ostaće neumorni šampion za vredne muškarce i žene naše velike zemlje – i za njihovo pravo da žive u sigurnosti, dostojanstvu, prosperitetu i miru“, navodi se u poruci na početnoj stranici veb-stranice.

Pošto je Trampu zabranjeno korišćenje društvenih mreža Tviter i Fejsbuk, posle pobune u američkom Kapitolu, u januaru2021. godine, odlučio je da pokretne svoju veb-stranicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here