ATAImages
Dragana Mirković

Dragana Mirković retko govori o tome da je posao znatno uticao na njeno zdravstveno stanje, tačnije da su godine stresa i rada za posledicu imale probleme sa štitnom žlezdom sa kojom se pevačica bori više od decenije.

Ona ističe da nije reč o genetici i da nije imala takve predispozicije, već da je problem bio u tome što je “patila u sebi”.

– Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno “udarilo cara do duvara”. Ali sam godinama ćutala i patila u sebi. Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posledica sa štitnom žlezdom, problemom koji sam dobila pre 10 godina. Da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije. Znala sam da kažem da me često grlo bolelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je obolela štitna žlezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme. Međutim, ja se ne žalim i mene drži moja pozitivnost i radost – rekla je Dragana svojevremeno za “Informer”, pa dodala:

– Godinama me pitaju za Novu godinu šta želim? Pa šta želim, samo da je “status kvo”, da se ništa ne menja. Malo mi je neprijatno zbog ovih fotografija ispred dvorca. Ja molim ljude da ne misle da je ovo život Dragane Mirković jer sam ja jedna najnormalnija osoba koja je osećajna, koja saoseća s ljudima, ja sam zaljubljenik u ljude, muziku i publiku. Dragana je majka, supruga i dobar prijatelj, a ovo ispred dvorca je najmanje Dragana Mirković. Mnogi kažu: “Lako je Dragani da govori”, ali nemaju pojma šta sam ja sve doživela, preživela, izborila se, pobedila kad sam mislila da je nemoguće i sačuvala dušu. I posle svega imam mnogo ljubavi u sebi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here