Screenshot/Instagram
Dragana Mirković

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle čak 24 godine braka. O tome danima bruji ceo region.

Pevačica je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, a priznaje da pomoć od još zakonitog muža oko toga – nije imala.

– Još pre dve godine odlučila sam se na humanitarne koncerte. Prvo nisam htela da kažem da je humanitarno, želela sam da prodam te arene, znate kakvi su naši ljudi, to bude ono: “Jao, to joj je reklama”, mislim, ne volim to. Kao da Dragana Mirković ne može da proda dve beogradske Arene… Mislim, Bože sačuvaj! To ako ne mogu, onda bolje da više ne pevam.

Zli ljudi bi to iskoristili protiv mene. Tek kad je bilo prodato sve sam rekla da je kompletna turneja na Balkanu humanitarnog karaktera – kazala je Dragana Mirković na početku.

Dodala je da je samo za Zagreb cifra bila 20.000 evra.

– Organizator me je pitao koliko, rekla sam – duplo! Za Dom za decu. To je mojih 20.000 evra, ne od koncerata. Spremna sam na sve troškove! Nije bitno da li sad imam novca ili nemam. Nemam problem s tim da li sam ja zvezda ili sam čistila danas ovde! To ne menja mene kao ličnost. To što ja radim može samo plus da mi bude – rekla je Mirković.

Dodala je da trenutno nema novca.

– Sve je otišlo na humanitarne koncerte, to se lako dokaže. Keš je trenutno “misaona imenica” za mene. Niko mi ne pomaže, ni moj suprug! On smatra da je moja odluka da to bude humanitarno. Muškarci su tu malo hladniji. To ne menja stvari, ja sam rekla da će tako biti i tako će i biti – istakla je Dragana za 24sata.hr.

1 COMMENT

  1. Laž do laži.Samo prodaj skupe gaće i imaćeš .Pa vi halapljivci koliko vam treba.Dođi da ti ja od moju sirotinju dam.Nikad nemala alava.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here