Dragana Mirković se oprašta od publike

0

Rešila da stavi tačku: Dragana Mirković
 

"Želim da sa svima vama zaokružim priču o trideset godina moje karijere i da stavim tačku na nešto što se zove Dragana Mirković", rekla je za "Blic" Dragana i objasnila razloge ovakve odluke.

 

"Činjenica je da posle 30 godina zaista više ništa ne mogu da pružim. Ne znam o čemu bismo više i pričali posle koncerta… Ovoga puta želim sve da pružim, sve da kažem i sve da dam kako bih mogla da stavim tačku na svoju karijeru", dodala je pevačica. 

Najbolji koncert do sada

"Ovaj koncert će biti prepun emocija, a to je meni najvažnije. Daću svoj maksimum i biće to najbolji koncert koji sam održala do sada", rekla je Dragana Mirković.

Posle tri meseca, koliko je prošlo od teške saobraćajne nezgode u kojoj je povredila kičmu, Dragana je spremna da zapeva i zaigra, iako, kako kaže, još oseća jake bolove.

"Neću dozvoliti da me išta spreči u tome da napravim spektakl za pamćenje. To je moja moralna obaveza i sve ću uraditi da u tome uspem. Koncert me je naterao da požurim sa ozdravljenjem. Psiha je čudo. Kad imate nešto što vas gura napred, neverovatno je kako se skrati period oporavka", kaže Dragana i nastavlja: "Zbog povrede sam smršala. Dosta dugo sam ležala i sekirala se. Stres je glavni krivac. Nikome ne želim da na takav način smrša. Vrlo rado bih ostala na onih par kilograma viška da mogu da vratim vreme. Ne želim uopšte da se podsećam. Čak ni bol koji povremeno osećam ne želim da me podseti na nezgodu. Ja sam od onih osoba koje su najjače kada su povređene".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here