Dragana Mirković nakon izuzetno uspešne letnje turneje odlučila je da se odmori u svetskoj prestonici džet seta Monte Karlu, gde je sa porodicom uživala, obilazila znamenitosti, ali i izlazila u provod a prilikom jednog takvog izlaska društvo im je pravio Džulijan, sin legendarnog Džona Lenona.
Folk zvezda i njen suprug Toni odavno su prijatelji sa brojnim svetskim zvezdama te se neretko mogu videti na prijemima i u provodu sa predstavnicima džet seta, pa je tako bilo i ovoga puta kada su izašli u čuveni klub “Džimis” sa društvom u kome je bio i sin slavnog Bitlsa, i sam poznati muzičar i fotograf.
Dragana je na društvenim mrežama podelila fotografije iz ovog noćnog provoda, i izazvala salve pozitivnih komentara kako zbog svog izgleda, tako i zbog mesta i društva u kom je bila.

2 COMMENTS

  1. ЈАДНИ Џулијан, да зна чиме се дотична бави и какво смеће прави, побегао би одмах из те дискотеке. А дотичној кад, након извесног времена објасне (“Је ли Бре, Ко бре беше овај с којим сам се сликала??”) ко је био John Lennon отићиће што пре да покупује све његове албуме да би после могла да каже како је она “увек била” Ленонов фан. Отвори се земљо да пропаднемо од турбо-звезда!!!!

    • E bravo za komentar.Mislis da ona zna za Hey Jude.Pokondirena tikva samo da kaze da je bila u drustvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here