M. N.
Dvostruki strelac: Kapiten Drine Aki Đukić

U srpsko-bosanskom derbiju Četvrte državne lige Viktorije, fudbaleri Drine su glatko savladali ekipu Springvejl sitija sa 4:0 (3:0). Golove su postigli: D. Šulberg u 11, A. Đukić u 23. i 39. i N. Salamandić u 69. minutu. Pitanje pobednika bilo je rešeno još u prvom poluvremenu, kada su raspoloženi fudbaleri Drine poveli s visokih 3:0.

Trener Drinjana Bili Armor imao je sledeći tim na raspolaganju: D.Lazinica, F. Armansin, V. Ataei, M. Bijou, A. Đukić, A. Milojević, S. Milojević, R. Mortaruolo, J. Omerogulari, D. Šulberg, N. Stijačić, G. Andrikopoulos, N. Salamandić, P. Samardžić, A. Stoilović.

Rezervisti Nobl Park junajted Drine savladali su Springvejl siti još ubedljivije, čak 7:1 (3:0). Golove su postigli: M. Sekulić u 2, A. Tadić u 31, B. Bako u 36. i 47, O. Džonson u 64. i N. Krička u 75. i 81. minutu.

U idućem kolu prvenstva, Drina ide u goste ekipi Dingli stars. Meč se igra u subotu, 27. marta u popodnevnom terminu od 15.00 časova, a duel rezervnih timova je dva sata ranije.

Utakmicu prvog kola Drina je odigrala na terenu u Srpskom sportskom centru, a sve ostale domaće utakmice u nastavku sezone igraće na svom terenu Parkfild rizerv u Nobl Parku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here