Država Ceci vratila vilu?

0

OIsplatila dugovanja i skinula hipoteku sa vile: Svetlana Ceca Ražnatović
 

Iako je Ražnatovićeva zahtev za brisanje hipoteke u katastru, preko advokata, podnela odmah nakon otplate rate u junu prošle godine, ona je izbrisana tek nedavno.

 

– Predmet više nije u radu, o čemu je obavešten i njen advokat Miša Petrovski. Hipoteka, koja je postala pravosnažna 25. jula 2011. nije mogla da bude ranije skinuta jer u katastru ima mnogo predmeta u radu, pa je Cecin tek nedavno došao na red. Sada nema nikavih smetnji ako bi htela da proda kuću – kaže izvor “Alo!”.

 

Presudom iz maja 2011. godine osim osmomesečnog kućnog pritvora u svojoj vili, Ražnatovićeva je prema presudi Višeg suda u Beogradu, morala da u budžet Srbije uplati i milion i po evra na ime nelegalnog transfera igrača. Taj iznos je bio podeljen u tri rate, od po 500.000 evra. Prvu ratu je uplatila u julu 2011, drugu u decembru iste godine, a treću je iskeširala u 13. juna prošle godine, 17 dana pre isteka roka.

 

Nakon što je sudu stigao dokaz o uplati, Cecin advokat je u junu prošle godine podneo zahtev za skidanje tereta na nepokretnosti na Ražnatovićevoj vili, ali on nije rešavan doskora. Inače, kuća folk zvezde ima 683 kvadrata i prostor za rekreaciju u prizemlju od 146,10 kvadratnih metara.

 

Na poziv Ceci da prokomentariše ova saznanja, pevačica je dala kratak komentar.

 

– Ja sam poslednju platu ratu dala pre više od godinu data, tako da sam mislila da je tada i skinuta. Ne vraćam se na ružne teme, sada uživam – rekla je najpoznatija srpska zvezda i time nam dokazala da se nije mnogo bavila celom situacijom, te da nije obaveštena da joj je tek nedavno “vraćena” kuća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here