Tanjug/AP
Milo Đukanović

Vanparlamentarni Demohrišćanski pokret kojeg je osnovao bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je u utorak uveče da je odlazećem šefu države Milu Đukanoviću, dan pošto je izgubio izbore, inspekcija naložila da sruši svoje nelegalne objekte u Nikšiću jer su u suprotnosti s opštinskim prostorno-urbanističkim planom.

Ta stranka je medijima dostavila odluku o rušenju objekata od 170 i od 89 kvadratnih metara, a oglasila se i URA premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

“Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čelu sa ministarkom Anom Novaković Đurović, donela je danas (u utorak) rešenje kojim se subjektu Milu Đukanoviću nalaže da poruši dva bespravno izgrađena objekta u KO (katastarsko opštini) Kočani u Nikšiću”, navela je URA na Tviteru.

U rešenju je rok za izvršenje tog naređenja 20 dana od dana njegovog prijema, a ako Đukanović u tom roku ne sruši te objekte, to će o njegovom trošku učiniti država.

“Nema više privilegovanih i zaštićenih. Crna Gora na pravom putu”, poručila je URA.

2 COMMENTS

  1. Neka ruse ,ali ko je dozvolio uopste da se prave.objekti kao golubovi pa se ne vide.Nije to samo u Crnoj gori nego kompletan BalkanSta su dva objekta u CG,pola Beograda treba srusiti> Ne rusiti nego oduzeti upotrebiti u pametne svrhe,i naravno jos naplatiti kazne.koliko kosta objekt tolika kazna

  2. Naravno oduzeti i dati na koriscenje gradanima.To nijesu 2 zgrade nego i bedemi pored jezera sto odlicno moze koristiti gradanima koji su sve to platili.Zasto rusiti to sto je narod gradio ?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here