Dunav sve potopio

0

 

Pobednici turnira: Ekipa Dunav N
 

 

 

Domaćin je bila fudbalska sekcija Milenijuma, ekipa Dunava, koja se veoma uspešno takmiči u četvrtoj seriji danske lige. Nadmetalo se deset timova: Dunav M, Dunav N, HGI, Tim GM, FC Stefa, FC Kaj, FC Kik Aš, Đerdap M, Đerdap N i Đerdap O i tri ekipe veterana: Dunav, Tamo daleko M i Tamo daleko N. U poslednjem trenutku učešće su otkazale tri ekipe iz udruženja "Nikola Tesla" iz Hamburga.

Takmičenje je održano u veoma fer i sportskoj atmosferi, a postignuto je ukupno 66 golova. Ovogodišnji turnir je protekao u dominaciji domaćina.

 

Prvo mesto, pobednički pehar, novčana nagrada i sportska oprema pripala je Dunavu N koja je u finalu, posle rezultata 1:1, boljim izvođenjem penala dobila HGI, dansku ekipu gradskog fudbalskog kluba sa 5:4. U borbi za treće mesto Dunav M je, takođe, na penale pobedila Đerdap iz Nestveda. Među veteranima, najbolji je bio tim domaćina.

Za najboljeg igrača proglašen je Mladen Dragaš iz trećeplasirane ekipe. Najbolji strelac sa pet pogodaka bio Aleksandar Hvidt iz HGI. Za najboljeg golmana sa najmanje primljenih golova, proglašen je Nebojša Isaijević iz pobedničkog Dunava.
 

Generalni sponzor turnira bio je Top Turist iz Hilleroda, čiji je direktor Dragan Popović i igrao u pobedničkoj ekipi Dunava N.

Posle sportskog nadmetanja, nastavljeno je celovečernje druženje sa večerom i dodelom pehara i nagrada najboljima. Za veselo raspoloženje pobrinula se muzička grupa Maksa i kompanija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here