Tanjug

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je danas da je užasnut terorističkim napadom iz Moskve.

“Užasnula me je i potresla vest o zločinačkom terorističkom napadu sinoć u Moskvi i gubitku velikog broja nevinih života, među kojima su bila i deca. Moje misli i molitve su sa ruskim narodom”, naveo je Đurić na plataformi X (Tviter).

U terorističkom napadu na koncertnu dvoranu “Krokus” u Moskvi u petak uveče, ubijeno je više od 100 ljudi, a ruske vlasti su uhapsile počinioce.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here