Tanjug

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić odbacio je tvrdnje da je Beograd imao bilo kakva prethodna saznanja o napadu u selu Banjska.

– Apsolutno nije bilo saznanja, ovaj događaj je veliki politički i ljudski udarac za Srbiju i Srbe, a počinioci se privode pravdi u Srbiji – rekao je Đurić za Foks njuz.

Američki tv kanal podseća da je prethodno predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom osudio napad koji se dogodio u selu Banjska, ali je odlučno demantovao tvrdnje da srpska vojska gomila snage na administrativnoj liniji sa KiM, nazivajući optužbe „kampanjem laži“ protiv Srbije.

3 COMMENTS

  1. Marko vodi racuna sta pricas,Ovo je delo Kurtija i tako treba kao srpski ambasador da dajes ozjave.Mani se stare zapadne mantre da nas teraju da se sami poipamo pepelo.Nemoj pricati sta oni zele da cuju.Oni to sto cuju protiv Srba ne cene vec to shvataju kao Srpske zrtve i njihovu pobedu.

  2. Jos se moraju pravdati, hahahaha. Umesto da jasno i glasno zauzmu stav da je Kosovo Srbija i da ce ako Kosovo uskoro ne bude deo Srbije uletiti na KiM i osloboditi svoju teritoriju. A oni se jadni pravdaju: “Nismo mi. Oruzje iz BiH.Ne gomilamo vojsku. Mi smo fini. Mi gledamo da nekako u’apsimo te neposlusne Srbe”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here