EPA-EFE/Szilard Koszticsak
Dušan Mandić

Sada je postalo i zvanično. Savezni selektor Uroš Stevanović neće moći da računa na jednog od najboljih igrača Dušana Mandića, tokom letnjih akcija. To je obelodanio predsednik Stručnog saveta Jugoslav Vasović.

– Tačno je, Mandić nije na pripremama i na sopstveni zahtev oslobođen je svih akcija ovog leta – potvrdio je Vasović.

Prvi čovek srpske struke je istakao:

– Mandić je još ranije napisao pismo u kojem kaže da posle svega što se događalo, nije ni fizički ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki. Dodao je da je spreman da se posle toga stavi na raspolaganje selektoru za sve što nas čeka u narednoj godini. Prihvatili smo i idemo dalje.

Mandić je, podsetimo, posle neuspeha Novog Beograda u Regionalnoj ligi, odstranjen iz kluba a da, kako je više puta rekao nije dobio nikakvo objašnjenje. Nije mu bilo omogućeno da trenira sa prvim timom, radio je sa Vukovima koji su početkom maja završili sezonu.

Pre nekoliko dana je objavljeno da će karijeru nastaviti u Ferencvarošu i sada valja očekivati da će u Budimpešti Mandić uspeti da se vrati u formu sa kojom je bio tretiran kao jedan od najboljih igrača sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here