Dvaput odsekla mužu penis

Feng Lung (30) je uhapšena jer je dva puta odsekla polni organ svog muža pošto ga je uhvatila u prevari.

Kako su objavili kineski mediji, Fan Lung (32) uzeo je telefon svoje supruge i sa njega poslao nepristojne poruke 21-godišnjoj ljubavnici u Šangaju. Međutim, Fan se nije izlogovao iz imejla i njegova žena je pročitala "sočnu" prepisku. U napadu besa ona je uzela makaze, uletela u spavaću sobu gde je Fan spavao i odsekla mu "muškost".

Hitna pomoć je nesrećnog muškarca odmah prevezla u bolnicu i prišila mu penis. Međutim, neumorna prevarena žena ušunjala se u bolničku sobu svog supruga i opet mu odsekla penis, ali ga je ovaj put bacila kroz prozor!

Penis odleteo u vazduh

Nedavno se na Tajlandu dogodio sličan slučaj. Žena je optužena da je drogirala svog muža, odsekla mu penis i vezala ga balonima i pustila da odleti u nebo. Inače, na Tajlandu je zabeleženo više slučajeva u kojima su prevarene žene odsecale muževima penise, pa su lekari morali da osmisle različite tehnike za prišivanje polnog organa.

Portparol bolnice rekao je da su postali svesni šta se desilo kada su čuli da ispred bolnice goli muškarac tuče ženu.

– Osoblje bolnice je odmah istrčalo napolje da vidi šta se dešava i tada su ugledali muškarca kome krv lije niz noge kako udara ženu – rekao je portparol.

Lekari su zaustavili besnog muškarca bez penisa, a ženu su primili na bolničko lečenje. Policija i doktori pretražili su deo ispred bolnice kako bi pronašli odsečeni penis, ali njega nije bilo. Sumnjaju da ga je odneo neki pas ili mačka.

Nesrećni čovek je izgubio dosta krvi i odmah je podvrgnut hitnoj operaciji. Sada je stabilno, ali lošeg psihičkog i emotivnog stanja. U bolnicu je došla Fanova 21-godišnja ljubavnica koja je rekla da što pre želi da se uda za njega, iako njen muškarac više nema "muškost".

– Nema veze što više neće moći da ima dece, ima ih već petoro – rekla je ljubavnica.

Fanova supruga Feng je otpuštena iz bolnice, ali odmah potom uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime