Youtube/Televizija E
Dženan Lončarović

Dan zaljubljenih u mts Dvorani obeležiće nastup poznatog domaćeg pop – rok pevača Dženana Lončarevića. Poznat i po svojim etno – rok izvedbama, ali i pretežno romantičnim stihovima, jedan od omiljenih muzičara sa ovih prostora, nastupiće 14. februara prvi put u kultnoj dvorani.

Naime, u elektrik verziji, ali i  čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su:  „Ludujem”, „Liaufer”, „Loša”„Cvete beli”;  „Dao sam ti srce”, „Kazino”, „Pitam te”, „Nikome ni reč”,  ali i pesme novijeg datuma kao što je singl „Diva”.

Praćen standardnom ekipom u sastavu: Emir Zukić ( klavijatura ), Marko Širkovski ( bas gitara ) i Darijan Đorđević ( bubanj ),  uz uigranu postavku  će, kako najavljuje, uz autorske pesme, odsvirati i po neku obradu Bjelog dugmeta, Kerbera, Dino Merlina i drugih.

Dženan vidno raspoložen za nove muzičke pohode uoči beogradskog koncerta, poručuje:

“Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom i iskren da budem očekujem uzavrelu koncertnu atmosferu, baš kao nekad. Iako smo konstantno na turneji i neumorno radimo, uželeli smo se beogradske publike i jedva čekamo da se popnemo na binu kultne Dvorane. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada mts Dvorani, veoma sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati.”

Iako peva i svira od malena, te je poznat i po čuvenom učešću u MUZIČKOM TOBOGANU kao devetogodišnji dečak izvedbom pesme „Tugo nesrećo” od Crvene jabuke, svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade. Pesmom „Nikome ni reč” iz 2007. godine počinje svoj vrtoglavi karijerni uspon.

KUPOVINA ULAZNICA NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here