Džoni Dep hoće da pravi kuću na Mećavniku

0

 

Džoni Dep

"Ne mogu da zamislim lepše i magičnije mesto za jedan festival. Sviđa mi se koncept ’Kustendorfa’, koji spaja afirmisane autore i studente filmskih akademija iz sveta. Za mene je impresivna mogućnost susreta sa dolazećim autorima", rekao je Dep na konferenciji za novinare u četvrtak.

Međutim, osim oduševljenja festivalom, Dep je bio fasciniran i prirodom, pa se, kako je objavio beogradski "Pres", kod meštana raspitivao o kupovini zemljišta.

"Džoni Dep je pričao sa meštanima Mokre Gore dok je bio u šetnji. To su meštani koji rade u Drvengradu. Nije baš mogao dobro sa svima da se sporazume, sa nekima nikako, ali je bio oduševljen koliko su svi neposredni. Tom prilikom se, na primer, raspitivao da li može da kupi zemljište za planinsku brvnaru ili je reč o zaštićenom području. Rekao je da ga pogled na predele Zlatibora i Tare podseća na divljinu Severne Amerike", preneo je "Pres" navode jednog od ljudi iz Drvengrada.

Ne bi bilo veliko iznenađenje da se slavni glumac i pojavi kao investitor – da mu boravak na Mokroj Gori prija pokazao je i u sredu, kad je spavao do podne u kući svog domaćina, čuvenog režisera Emira Kusturice. A zašto to ne bi mogao ubuduće da radi i u svojoj kući?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here