Jedinstvena modna kolekcija, koja je rezultat saradnje čuvenog dizajnera Giambattista Valli i brenda H&M, predstavljena je sinoć na glamuroznom događaju u Luci Beograd.

Srpski džet- set na okupu

Ekskluzivnom prikazivanju kolekcije, po prvi put u našoj zemlji, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti i VIP zvanica, poput Jelene Karleuše, Danijele Dimitrovske, Katarine Grujić i mnogih drugih.

Katarina Grujić

Posetioci su imali priliku da uživaju u izložbi posvećenoj dizajneru i njegovom radu, kao i da kupe neke od modela.

Tamara Kalinić

Zaštitno lice kolekcije, naša najuspešnija blogerka Tamara Kalinić, blistala je jednoj od haljina sa potpisom istaknutog kreatora. „Izuzetna mi je čast i veliko zadovoljstvo što sam odabrana da učestvujem na ovom projektu, budući da je Giambattista Valli jedan od mojih omiljenih kreatora.

Jelena Karleuša pred fotoreporterima napravila je pometnju

U njegovim haljinama se uvek osećam elegantno, samouvereno i posebno. Iznad svega, bilo je zabavno biti deo ove značajne kampanje i verujem da će kolekcija steći veliku popularnost baš zbog toga što je unikatna, a opet pristupačna“, rekla je Tamara.

Kolaboracija slavnog dizajnera i kompanije H&M nosi naziv Project Love (projekat „Ljubav“), što je ujedno i tema ove kolekcije koju karakterišu slobodan duh, spektakularan dizajn i sofisticiranost.

Pre samo nedelju dana, ova jedinstvena modna kolekcija predstavljena je na spektakularnoj modnoj reviji u Rimu, na kojoj su u vanvremenskim komadima prošetali trenutno najtraženiji top-modeli predvođeni Kendall Jenner.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here