Facebook/Miroslav Popović
Eksplozija pumpe kod Zvornika

Državljanin Srbije Z. A. (49) iz Loznice poginuo je u eksploziji u blizini graničnog prelaza Šepak kod Zvornika, objavio je banjalučki portal Srpska info.

On je svojim automobilom naišao u trenutku kada je iz pumpe krenuo da curi plin. Plin je curio toliko da se pumpa uopšte nije videla”, piše u tekstu. Kada je “zaustavio automobil da vidi šta se dešava i izašao iz svog automobila, ođeknula je stravična eksplozija u kojoj je izgubio život”.

Šepak, Nešković pumpa, priča se da ima mrtvih

Gepostet von Miroslav Popovic am Montag, 23. Dezember 2019

Po nepotvrđenim informacijama, u eksploziji je povređeno sedam osoba, od kojih dve teže.

Petoro od ukupno sedam pacijenata koji su nakon eksplozije na pumpi u mestu Šepak primljeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Zvorniku pušteno je na kućno lečenje, dok je po jedan pacijent upućen u univerzitetske kliničke centre u Banjaluku i Tuzlu, rečeno je Srni u zvorničkoj bolnici.

Policiji je u 10.40 časova prijavljeno da je putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na pumpi “Nešković” u mestu Šepak, gde je došlo do eksplozije.

Objekat benzinske stanice i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo, što potvrđuju i snimci i fotografije nakon eksplozije koje su objavili mediji.

Portal Klix.ba prenosi da je povređeno više od 25 osoba.

Načelnik Urgentnog centra bolnice u Loznici Milorad Tadić za Klix.ba je kazao da je do sada primljena jedna osoba s povredama glave koja nije životno ugrožena.

On je dodao da su poslate brojne ekipe na granicu BiH i Srbije, te da očekuju između 15 i 20 povređenih osoba kojima će u Srbiji pružiti svu neophodnu medicinsku pomoć.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here