MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Doskorašnjo mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić potpisao novi je igrač Milana, a od svog bivšeg tima i saigrača se oprostio emotivnom porukom. 

Lazetić se oglasio na društvenim mrežama emotivnom porukom. – Zvezdo, hvala! Hvala za moje prve fudbalske korake i godine odrastanja sa tobom. Hvala za trenutke radosti i sreće koje sam doživeo trenirajući i igrajući utakmice u crveno-belom dresu. Hvala svim zaposlenim u klubu, hvala Tomi Milićeviću koji me je doveo u Zvezdu i svim mojim trenerima od kojih sam učio, hvala svim mojim saigračima sa kojima sam delio svlačionicu i teren. Hvala Grafičaru. Svi ste vi zaslužni na svoj način što sam uspeo da dođem ovde gde sam sada. Hvala najboljim navijačima na podršci. Hvala mojoj porodici na bezrezervnoj podršci i razumevanju. Dobro znaj da neću nikada da te zaboravim – rekao je Marko Lazetić.

Da podsetimo, Crvena zvezda je prodala Lazetića Milanu za 4.000.000 evra uz potencijalne bonuse od još 1.000.000 evra, a srpski prvak bi od iduće prodaje mogao da prihoduje još 10% profita.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here