EPA/Ettore Ferrari
Eros Ramacoti

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramacoti, stigao je u Beograd! Koncertni spektakl u okviru velike “Vita Ce N’è” turneje zakazan je za utorak, 24. septembar u 20h u Štark Areni.

Ulaznice za tribine za koncert Erosa Ramacotija već neko vreme su rasprodate, a velika potražnja  je i za ulaznicama za parter, pa se očekuje da pred koncert i one budu rasprodate. Organizatori zato pozivaju publiku da na koncert dođe na vreme da se na ulazima ne bi pravile velike gužve.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog Ramacotijevog albuma objavljenog u novembru 2018. godine krenula je u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’è World Tour” vodi ga u neke od najvećih arena na 5 kontinenata! U okviru ove spektakularne turneje, Eros će obići više od 30 gradova sveta i održati preko 90 koncerata.

Na veliko zadovoljstvo fanova u Srbiji, posle više od deset godina ova velika italijanska pop zvezda posetiće i Beograd. Pored pesama sa albuma “Vita Ce N’e” koji na ovoj turneji promoviše, publika u Štark areni uživaće i u velikim, starim hitovima kao što su “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here