Kosovo online

Euleks nije bio unapred obavešten. Nadziremo u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, odgovorili su iz Euleksa za Kosovo onlajn na pitanje da li su bili obavešteni o današnjoj akciji Kosovske policije, čiji su pripadnici upali u ekspoziture Poštanske štedionice na severu Kosova.

Pripadnici Kfora su sa oko 20 metara udaljenosti posmatrali šta se dešava kod poslovnice banke u Severnoj Mitrovici.

Podsetimo, koordinisana akcija Kosovske policije i upadi u poslovnice BPŠ počeli su danas istovremeno oko 15 sati u sve četiri opštine na severu Kosova.

Nakon upada klijenti banke koji su se u tom trenutku našli u poslovnicama Poštanske štedionice napustili su objekte.

Kosovska policija kasnije je saopštila da je danas u četiri opštine na severu na šest lokacija izvela policijsku akciju, prilikom koje je zatvoreno šest ekspozitura Banke Poštanske štedionice

5 COMMENTS

 1. КФОР И ЕУЛЕКС
  СУ ОД ПОЧЕТКА СВИЈХ МИСИЈА НЕОБАВЈЕШТЕНИ
  ОТИШЛИ ТЕТКИ ПО ЛИЈЕКОВЕ
  НИСУ ЗНАЛИ
  ТОЛИКО БЛАМА И СРАМОТЕ МОГУ ОВАКВИ ДА ПОДНЕСУ , ЊИХОВ ЈЕ ИНТЕРЕС албанска држава
  СВЕ ОСТАЛО ПА И ДОКУМЕНТИ КОЈИ СУ САМИ ПОТПИСАЛИ
  НИСУ БИТНИ
  ТОТАТАЛНИ КРАЈ нато и ЕУ ПРОЈЕКТА за албанску нову државу
  КОЈА ИХ КОШТА МИЛИОНЕ
  БОЖЕ ☦️ПОМОЗИ
  ДОЛАЗИ ВАМ КРАЈ
  РУСИЈЕ ПОБЈЕЂУЈЕ У УКРАЈИНИ
  И ТО ЋЕ БИТИ ВАШ КРАЈ
  СИЛЕ , ЛАЖИ И ОТИМАЊА ТУЂИХ ТЕРИТОРИЈА
  🇷🇺☦️🇷🇺

 2. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here