FSS

U Hamburgu, u velelepnom zdanju Filharmonije na Elbi, održan je žreb za Evropsko prvenstvo, koje će se sledeće godine odigrati u Nemačkoj. Srbija je u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

Fudbalska reprezentacija Srbije startuje 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, četiri dana kasnije rival će biti Slovenija na Alijanc Areni u Minhenu, dok će 25. juna protivnik biti Danska, takođe u Minhenu.

7 COMMENTS

  1. Тешка Група све Европске Екипе су квалитетне,Србија ако извуче бод против Словеније успех,Против Енглеза и Данаца нема шта да тражимо,поновиће се неуспех са СП.

    • Potvrdjujem….možda ipak dobijemo Sloveniju i izvučemo bod Dancima…..to je maksimum maksimuma iznad očekivanog maksimuma !!

  2. Opet ima silnh komentara dacemo da prodemo grupu. Imali smo mi i mnogo jacih reprezentacija od ove pa nikad nismo napravili nesto znacajnije na tom vrhunskom nivou. Sa ovim igracima i ovim strucnim stabom tesko cemo nesto vredno uciniti.
    Narvno za to ce Piksi imati opet opravdanje, ali ce iz kase FSS opeet otici milioni evra za taj nihov “preteski”posao(rade mozda ceo jedan mesec u godini).

  3. Svi će da ih nalupaju. Ono muški! Džaba bila naša ljubav prema Srbiji i želja za afirmaciom. Nema tu hleba. Igraju fudbal iz srednjeg veka. Mozda da se prebace na šah…?! Medjutim tu treba inteligencije i poznavanja strategije. Bolje da ostanete kod kuće, manje bi se mi nervirali i trošili novac na ulaznice i pratece troškove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here