Falkao stiže u Real na pozajmicu?

0

Rademal Falkao
 

Još Falkao i to je to! Real Madrid ne odustaje od kupovine jednog od najboljih napadača sveta, zbog kojeg su Madriđani i čelnici Monaka u zvaničnim pregovorima još od 28. juna. Ali, čini se da od kupovine ove sezone neće biti ništa, zato su emisari aktuelnog evropskog šampiona za Kneževe spremili sledeću ponudu – pozajmicu, uz opciju kupovine na kraju sezone!

 

Kako piše dnevni list AS, Kraljevski klub je na sto stavio ponudu koja bi mogla da izazove posebnu pažnju – 12.500.000 evra za jednogodišnju saradnju, ali bi na kraju sezone poslao još 33.000.000 evropskih novčanica kako bi konačno dobio ono što želi. Iako se radi o, nesumnjivo, fantastičnom centarforu, u tekstu se postavlja pitanje fizičke spreme popularnog El Tigrea, koji nije odigrao ni minut od kada je zadobio tešku povredu, početkom godine.

 

Možda je, upravo, pozajmica način da Kralj testira možda buduću "devetku" pre ozvaničenja saradnje. Na potezu je sada Monako, koji je primoran da donese odluku u što skorijem roku. Inače, pominjao se i dolazak Lukakua, ali kako stvari stoje – Radamel je opcija broj jedan. Nego – šta li će se onda desiti sa Karimom Benzemom?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here