Farma: Baš je slatka Nemanjina bivša!

0

Topalko i Dragana Milošević

 

Otvoreno su pred ovim parom otkrili da je Dragana uspela da mnoge ostavi bez daha.

"Ona tvoja bivša riba je ekstra. Ona uopšte ne bi trebalo da se nervira", konstatovao je Gagi pred Macom, Rakom, Milošem koji su samo klimali glavom, a Maca je pitao Nemanju da li su još u kontaktu.

 

Sve to je slušala Milena koja se složila: "Devojka je veoma fina, ušla je zato što su je nagovorili. I znam da joj je bilo neprijatnije nego meni".

Da je Draganin kratki ulazak uzdrmao dešavanja na farmi, dokazuje i to što Nemanja i Milena, čak ni dva dana nakon toga nisu prestali da pričaju o njoj.

"U prvi mah sam se iznenadio, ali kada sam video da je u scenskoj haljini, znao sam da ne ostaje!", odahnuo je Nemanja, a Milena se ubacila.

"Ma meni uopšte nije bilo neprijatno. Ja sam sad tvoja devojka i svejedno je šta je bilo pre mene. A videlo se da se devojka trudila da sve vreme bude nasmejana, samo je glumila", tvrdi Milena.

I dok se neki bave bivšim ljubavima, drugi su tužni. Sajko ne može da se pomiri s tim da ga je Maca nominovao za slugu, te je od ponedeljka neraspoložen.

"Ja sam najbliži sa Macom, najduže se poznajemo i njegov izbor nije fer", žalio se Sajko Firčiju koji se složio.

Ipak, ne drže svi Sajkovu stranu, pa su tako Mirjana i Vlada konstatovali da je Sajko zbog ovakvog reagovanja vrlo nezreo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here