Srpkinja ulazi u britanski parlament?!

0

 Jasna je veliki zagovornik izlaska Britanije iz Evropske unije
 

Jasna, koja je po profesiji biznis konsultant, živi u Severnom Vestminsteru, u Londonu, i politički je aktivna devet godina. Britancima je obećala da će od poslaničke plate 10 odsto davati u Fond heroja, kojim se pomažu porodice ranjenih vojnika.

Želi da se oduži Britaniji za savršen dom

Sve što nekadašnja Srpkinja, čiji se deda "borio protiv nacista, a majka, otac, brat i ujak bili zatočeni u koncentracionim logorima”, želi je da joj birači pruže šansu.

 

"Želim priliku da uzvratim zajednici koja mi je pomogla. Ja sam došla kao izbeglica, a danas sam ponosna Britanka, koja obožava svoju zemlju. To je glavni razlog za moje političko angažovanje. Ne žudim za političkom slavom, ali se trudim da uzvratim zemlji koja mi je dala savršen dom“, kaže Jasna.

Zagovornik je izlaska Velike Britanije iz Evropske unije.

"Šta je EU uradila za nas (Britance), a odgovor nije to da nam samo uzalud uzima pare. Da li nam je zaista potrebna dadilja da nam kaže kako da živimo i da li smo mi dovoljno odrasli da možemo sami da odlučujemo. Da li zaista želite da trošite novac na to da se izbave Portugal i Grčka ili želite da taj novac trošimo na izgradnju bolnica, boljih škola za decu i domova za stare roditelje", kaže Jasna.

Britancima je obećala da će moći da kažu šta misle i da će za mnoga pitanja organizovati referendume. Strastveno se bori za dostojanstvo starih ljudi, a u obrazovni sistem Britanije će vratiti gimnaziju.

"Zaustaviće nepotrebno kopanje naših ulica i uvešće ozbiljne sankcije za sve koji krše dogovorene rokove, zbog čega ispaštaju obični građani. Njen lični cilj je da očisti britansku politiku", piše na sajtu Nezavisne partije.

Badžak je bila član Konzervativne partije, koju sada oštro kritikuje.

"Konzervativna i Laburistička partija su dugo bile na čelu severnog dela Vestminstera i ništa se nije promenilo. I dalje imamo visok stepen kriminala, ekonomija je u slobodnom padu, a naše velike ulice su sve praznije jer se mali preduzetnici bore da prežive", kaže Jasna.

Jasna je najavila i da će objaviti rat kriminalu. A, da li će ući u Parlament, znaće se 6. maja, kada se u Britaniji održavaju parlamentarni izbori.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here