Foto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Francuski teniser Rišar Gaske smatra da je Rodžer Federer najbolji igrač svih vremena i da niko ne može da se poredi sa Švajcarcem.

Gaske je dobio samo dva od 19 međusobnih duela sa nekada prvim, a danas 16. igračem sveta.

– Rodžer je daleko najbolji. Nema mu ravnog u istoriji – rekao je Gaske, koji je Federera uporedio sa Lionelom Mesijem.

Švajcarac je u avgustu napunio 40 godina, a nakon što je u četvrtfinalu Vimbldona poražen od Huberta Hurkača podvrgao se još jednog operaciji kolena i više se nije vraćao na teren.

Federer u osvojio 20 grend slem titula i na večnoj listi deli prvo mesto sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

5 COMMENTS

  1. Pa ako smatra, da je Mesi najbolji, onda može da smatra i da je Federer najbolji! Ali,gle iznenađenja, mnogi Argentinci smatraju, da je Maradona nojbolji Argentinski fudbaler ikada, pa i na svetu!

  2. Да би неко био најбољи не гледа се по симпатијама но по резултатима. Кад тврдиш да је неко најбољи тенисер, атлетичар, боксер (индивидуални спортови) онда се позовеш на нешто, а то нешто су резултати. Једно је да је за тебе неко најбољи то јесте најсимпатичнији , а друго кад набројиш његове резултате у ери највећих. Дефинитивно у овом тренутку Ноле је највећи по свему. Он је дошао у ери Надала И Роџера и разбио их по свему.

  3. To reče sportista sa napuderisanim nosom. A vi sa ovog portala ako nemate ništa drugo da stavite, uvek možete vremensku prognozu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here